LIFTING (CREAMS) ΚΡΕΜΕΣ

image18

ΑΠΌΛΥΤΟ LIFTING IMMEDIATE


Μία ΑΠΊΣΤΕΥΤΗ ΚΡΕΜΑ. 

😉ΑΜΕΣΟ LIFTING με HYDRO MANIL (10 φορές πιο αποτελεσματικό από το κολλαγόνο και 20 φορές πιο δυνατό από το υαλουρονικό οξύ).

😉Ανόρθωση οβάλ, σύσφιξη περιγράμματος, ήπια λεύκανση σε λεκέδες και σκιές χωρίς AHA, σβήνει ρυτίδες, αποτρέπει τη μετατόπιση λίπους, γεμίζει τις άδειες περιοχές. 

Τιμή 15€ και χωρίς έξοδα αποστολής και αντικαταβολής.

ΣΥΣΦΙΓΓΕΙ 100%

Lifting immediate!!!

☺️100% ΜΕΙΩΣΗ ΡΥΤΙΔΩΝ!!

☺️100% ΑΎΞΗΣΗ ΕΛΑΣΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΥΣΦΙΞΗΣ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ!!!

Έρευνα του εργοστασίου.

👍Parabens free!! Όχι parabens!!

HydromanilTM για σύσφιξη.

Φυτική ρετινόλη για μείωση ρυτίδων.

Λιποπεπτίδια για γέμισμα και ελαστικότητα.

ΕΊΝΑΙ 24ωρη κρέμα 50μ.λ

Συσφίγγει σε 3 ΣΗΜΕΙΑ!

image19

Συσφίγγει και ανορθωνει με το συστατικό HydromanilTM!

ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΣΦΙΞΗ ΜΕ HydromanilTM (10 φορές πιο αποτελεσματικό από το κολλαγόνο και 20 φορές πιο δυνατό από το υαλουρονικό οξύ) ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΥΤΤΑΡΩΝ για σένα που ζεις στην πόλη! 

ΠΛΟΥΣΙΑ ενυδατώση βαθιάς και μακράς διάρκειας. ΤΙΜΗ 15 €. 

Επιδράσεις μετά από 4 εβδομάδες χρήσης: 


Αναγέννηση / βελτίωση της κατάστασης του δέρματος σε δείγματα 100% *

Αξιοσημείωτα πιο όμορφο δέρμα σε 93% * των δοκιμαστών

Φρέσκια και λαμπερή εμφάνιση σε 93% * των δοκιμαστών

Βελτίωση του τόνου του δέρματος σε 86% ** των δειγμάτων

Ενίσχυση της δομής του δέρματος σε 73% * των δοκιμαστών

Λίγα λόγια για το HydromanilTM

Hydromanil ™ H.GL. - MS είναι μια νέα υδροκολλοειδή τρισδιάστατη μήτρα γαλακτομαννάνης που απελευθερώνει γαλακτο-μαννο-ολιγοσακχαρίτες στην κεράτινη στιβάδα με διαδοχικό τρόπο, προκειμένου να ρυθμίζει το τελικό αποτέλεσμα της συνδυασμένης ενυδάτωσης (άμεσης και μακράς διαρκείας). Τα φυσικά ενυδατικά μόρια, οι γαλακτομαννάνες, εξάγονται από το ενδοσπέρμιο σπόρων του Caesalpinia spinosa, πλούσιο σε αυτές τις ενώσεις και πολύ ανθεκτικό στις εξαιρετικά ξηρές συνθήκες των Άνδεων. Λόγω της καινοτόμου δομής και της τεχνολογίας παραγωγής της, η Hydromanil H.GL. ενεργεί ως σύστημα διαδοχικών χορηγήσεων μικρών μορίων, με αποτέλεσμα τελικό συνδυασμένο ενυδατικό αποτέλεσμα: άμεση ενυδάτωση και μακρόχρονη ενυδάτωση έτσι προλαμβανουμε τη χαλάρωση και επιτυγχάνουν τη σύσφιξη

Λόγω των άμεσων ενυδατικών του επιδράσεων, είναι κατάλληλο για βασικές ενυδατικές συνθέσεις που απευθύνονται σε περιποίηση σώματος ή προσώπου, όπως πηκτές ντους, γαλακτώματα σώματος και κρέμες χεριών. Οι σωρευτικές και μακροχρόνιες ενυδατικές ιδιότητες το καθιστούν κατάλληλο για συγκεκριμένα προϊόντα για τη θεραπεία ξηρού, κατεστραμμένου ή ηλικιωμένου δέρματος. Η ρυθμιστική δραστηριότητα απομάκρυνσης του Hydromanil και οι ιδιότητες αποκατάστασης της κυτταρικής συνοχής το καθιστούν κατάλληλο για σκευάσματα που στοχεύουν στη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος (ομαλότερη, σφριγηλοτερη, και  πιο εύκαμπτη).

Lifting immediate

image20

Lifting αντιρυτιδικής δράσης

Ένα εξαιρετικό παρασκεύασμα για την ώριμη φροντίδα του δέρματος, με σημάδια κόπωσης και ορατές ρυτίδες. Περιέχει εκχυλίσματα από σίκαλη η οποία εμποδίζει το σχηματισμό των ρυτίδων, και φυτικά σύμπλοκο remodelujący Hydroxyprolisilane - ενεργοποιητή του νέου κολλαγόνου. αν χρησιμοποιείται τακτικά θα έχει έντονη αντιρυτιδική δράση, θα μειώνει τις  υφιστάμενες ρυτίδες και αποτρέπει νέες ρυτίδες, θα μειώνει τον αριθμό και το βάθος των ρυτίδων, θα αναζωογόνει θα , βελτιώνει σημαντικά την ελαστικότητα, σφριγηλότητα και τον τόνο του δέρματος, θα βελτιώνει την κατάσταση, το χρώμα του και γενική εμφάνιση, εμφανώς θα  μαλακώνει και θα απαλύνει το δέρμα, έτσι θα επιβραδύνει τη διαδικασία γήρανσης . Η  θρεπτική κρέμα της σειράς LIFTING περιέχει ουσίες που έχουν ενυδατική, λειαντική και αντιρυτιδική δράση. Το δέρμα του προσώπου εξομαλύνεται, φαίνεται  φρέσκο   και νεότερο.


Μελέτες έχουν δείξει ότι η κρέμα *:


Σύμφωνα με το 85% των ερωτηθέντων βελτιώνει πολύ καλά την ελαστικότητα, τη σταθερότητα και την ένταση του δέρματος,

σύμφωνα με το 90% των ερωτηθέντων μειώνει την ορατότητα των ρυτίδων, αναζωογονεί.

* Δοκιμή In Vivo σε μια ομάδα γυναικών ηλικίας 40-65 ετών με ξηρό, μικτό και φυσιολογικό δέρμα με μειωμένη σφριγηλότητα και ελαστικότητα του δέρματος, με ορατές μιμικές και στατικές ρυτίδες, μετά από 4 εβδομάδες χρήσης.Τιμή 15 €