ΜΕΤΑΞΕΝΙΑ ΑΙΣΘΗΣΗ ΆΚΡΩΝ!!!

image39

ΘΡΕΠΤΙΚΉ ΚΡΕΜΑ (πράσινο παπαγάλι)

Η θρεπτική κρέμα χεριών με αισθησιακές, ξυλώδεις νότες από τροπικό δάσος τρέφει βαθιά  το ξηρό και τραχύ δέρμα, μαλακώνει το δέρμα . Αφήνει το δέρμα έντονα ενυδατωμένο και λιπαρό, βελούδινο ομαλό και ελαστικό.

ΕΞΩΤΙΚΆ ΦΡΡΟΥΤΑ (πορτοκαλι) ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ!

Η απαλή κρέμα χεριών με το άρωμα ζουμερών, διεγερτικών αισθήσεων και ενεργητικών εξωτικών φρούτων εξομαλύνει και μαλακώνει το δέρμα. Ενυδατώνει καλά, εμποδίζοντας την υπερβολική ξήρανση της επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα τέλεια καλυμμένο, απαλό και μαλακό.

ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ (ροζ γαλάζιο) ΛΟΥΛΟΥΔΑΤΗ

Ενυδατική κρέμα χεριών με εντυπωσιακό, λουλουδάτο άρωμα του κήπου παράδεισος ενυδατώνει την επιδερμίδα. Προστατεύει από ξηρότητα και τραχύτητα της επιδερμίδας. Αφήνει το δέρμα απόλυτα μαλακό, σταθερό και ελαστικό.

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΟΤΙΚΗ ΜΕ ΆΡΩΜΑ ΆΠΩ ΑΝΑΤΟΛΗΣ (πράσινο ανοιχτό)

Η αναζωογονητική κρέμα χεριών με ένα γλυκό και σαγηνευτικό άρωμα της Απω Ανατολής προσφέρει μια ισχυρή αναζωογονητική επίδραση στο δέρμα. Το προϊόν ενυδατώνει βαθιά και αποτελεσματικά και προστατεύει από την ξήρανση της επιδερμίδας.

Τιμή 4,5€ η μία. Οι 3 κρέμες χεριών 12€.

ΚΡΕΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΉ ΤΩΝ ΠΕΛΜΑΤΩΝ!

image40

ΒΕΛΟΎΔΙΝΗ ΑΦΗ!

Η κρέμα εξαλείφει αποτελεσματικά υπερκεράτωση και σκάσιμο του δέρματος στην περιοχή της φτέρνας, στα μέσα του ποδιού και γύρω από το νύχι, και μειώνει την τάση για το σχηματισμό τους. Οι βιταμίνες Α και Ε και η προβιταμίνη Β5  βοηθούν στην ανάπλαση του δέρματος. Το έλαιο  από δέντρα τσαγιού (έλαιο δέντρων τσαγιού) έχει αντισηπτική και αναζωογονητική.

Άμεσα βελτιώνει το δέρμα στην περιοχή, χαρίζει βελούδινη αίσθηση, αποτρέπει κάθε είδους "σκασιματων" στην περιοχή.

Φορέστε τα πέδιλα σας και όλοι θα θαυμάζουν τα όμορφα άκρα σας. 


ΤΡΟΠΟΣ ΧΡΗΣΗΣ!!

Προσεκτικό μασάζ με την κρέμα σε καθαρό, ξηρό δέρμα σ όλη την περιοχή των ποδιών, ειδικά σε μέρη όπου το δέρμα είναι σκληρό και τραχύ.

Τιμή 9 €